VictoryStaffs

Wie zijn wij?

Wij zijn Dennis en Carla van der Linden en hebben twee dochters. Samen hebben we hondenpension en kennel Victorystaffs. Dennis regelt hiervoor de dagelijkse gang van zaken want Carla heeft ook nog een ander bedrijf; afslankstudio Body-S.

Onze twee dochters zitten allebei op de middelbare school en willen later ook graag met dieren gaan werken.

Dennis heeft altijd een goedlopend bouwbedrijf gehad. Maar na een ongeluk in 2015, waar hij niet helemaal ongeschonden uit is gekomen, heeft Dennis na twee jaar ploeteren toch moeten toegeven dat het niet meer lukte om het bouwbedrijf te houden. Toen kwam de vraag ‘wat nu?!’, want stilzitten is niets voor hem.

Omdat ze al kleinschalig honden fokten leek het logisch om hier wat mee te doen. Daarnaast werden ze al wel eens gevraagd om honden op te vangen als mensen met vakantie gingen. En zo kwam het dat er een hondenpension in de garage werd getimmerd en werd er met Victorystaffs gestart. Achteraf omschrijft hij het als ‘een geluk bij een ongeluk’ want anders zou hij nooit de stap hebben genomen om van zijn hobby zijn beroep te maken.

Belangrijk voor Dennis is dat ALLE honden welkom zijn bij zijn pension. Ook de wat minder sociale honden. Uiteraard worden deze apart gehouden van de rest het niet lukt, maar ze zijn allemaal welkom.

Dit is ook tekenend voor zijn andere passie, jeugdbegeleiding. Dennis geeft elke week door welke uren hij naast zijn eigen bedrijf nog vrij kan maken om jongeren met problemen te helpen. Dit kan variëren van een aantal uren helpen op de groep, een- op een begeleiding, of de jongeren mee laten helpen met het werk op zijn bedrijf. Ook allemaal vanuit zijn mindset dat iedereen een eerlijke kans verdiend.

Wat doen wij?

Dennis zorgt dagelijks voor de honden in het hondenpension. En natuurlijk voor de 14 eigen honden. Ook als er een nestje geboren is worden de puppy’s en de moeders door Dennis verzorgt. Met uitzondering van de bevallingen, deze neemt Carla op haar, Dennis geeft aan dat Carla hier gouden handjes voor heeft. Ook worden er puppycursussen gegeven en is er een uitlaatservice.

Alsof dit nog niet genoeg is hebben ze ook nog paarden en schapen waarvoor wordt gezorgd. De jongste dochter zorgt graag voor de paarden, terwijl de oudste dochter meehelpt met de honden. Later wil ze ook graag dierenartsassistent worden dus dit ligt helemaal in haar straatje.

Victorystaffs

Hondenpension:
Wij hebben een dag- en vakantieopvang voor ALLE honden. Ook degene die niet sociaal zijn, zijn bij ons welkom. Wij zorgen er dan voor dat deze afgezonderd van de groep goed opgevangen worden.

Verder hebben wij een eigen trimsalon. Hierdoor is het mogelijk je hond s ’morgens af te geven voor de dagopvang en hem s ’avonds weer getrimd op te halen.

Daarnaast verkopen we ons eigen private label hondenvoer.

Hondenkennel:
We hebben zelf 14 honden waar we mee fokken. Alles rondom de fokkerij zoeken we zelf uit. Welke stambomen, welke rassen etc. We houden alles in eigen hand.

Puppycursus en uitlaatservice:
Ook geven we puppycursussen in Beek en Donk en hebben we een uitlaatservice.

Wil je meer weten over ons pension, onze kennel of de puppycursus? Neem dan vooral contact op. Je bent welkom!

Contact

Adres

Telefoon

Email

Website

Lekerstraat 31
5741 SM Beek en Donk

+31(0)620246528

info@victorystaffs.nl

https://www.victorystaffs.nl

Inloggen

Of login in met je social media account: