Laarbeekse Boeren

Toeristisch Laarbeek

Toeristisch Laarbeek

Gastvrije ambassadeurs

Onze missie is alle toeristische en recreatieve activiteiten en evenementen in de vier kernen van Laarbeek te promoten, maar ook bij te dragen aan het promoten van recreatieve activiteiten en evenementen in de regio Land van de Peel (gevormd door de zes Brabantse Peelgemeenten Helmond, Gemert-Bakel, Deurne, Asten, Someren en Laarbeek).

In de gemeente Laarbeek worden we daarbij gesteund door onze gastvrije ambassadeurs op onze website www.toeristischlaarbeek.nl kun je zien wie dat zijn. Bij hen kan de toerist ten behoeve van het plannen van activiteiten informatiemateriaal vinden.

In het Land van de Peel werken we nauw samen met de regiomarketeers en de vertegenwoordigers in de toeristische sector van de gemeenten Helmond, Gemert-Bakel, Deurne, Asten en Someren. Samen bieden wij een integraal overzicht van al onze activiteiten en toeristische informatie op de website www.landvandepeel.nl, hét platform vol inspiratie om op pad te gaan in het Land van de Peel. Klik hier om meteen naar de regio Laarbeek te gaan.

Informatie over de door je zelf als ondernemer, stichting of vereniging geplande evenementen kan je melden op het adres: info@toeristischlaarbeek.nl of bij de redactie van GoedeMorgen Media. Zij zorgen er dan voor dat die informatie via onze website en de website van Land van de Peel openbaar wordt gemaakt.

Laarbeekse Boeren agenda

8 juni kun je weer gaan roefelen! Kom ook een kijkje nemen achter de schermen en werk mee in verschillende bedrijven!

Inloggen

Of login in met je social media account: