In de Hei

In de Hei

In de Hei Vergaderen - Overnachten

Deze prachtig landelijke Bed & Breakfast, Alpacafarm en vergaderlocatie, gelegen in Mariahout biedt een enorme diversiteit aan mogelijkheden. De voormalige melkveestal herbergt drie sfeervolle en volledig ingerichte kamers en een grote multifunctionele vergaderruimte. Ideaal ook voor teambuildingevents en brainstormsessies.

Proef de sfeer van vroeger met de luxe van een verrassend modern interieur. Geniet tijdens je verblijf van activiteiten. Kom aan het eind van een doodlopende weg genieten van Brabantse gezelligheid en ervaar de rust en ruimte van de bosrijke omgeving.

B&B Kamers

Wij hebben onze B&B in Mariahout ingericht op comfort, luxe en privacy. De drie kamers zijn gebouwd in het voorste gedeelte van onze voormalige melkstal.

Tiny Cabins

Aan de rand van het bos op onze kleinschalige locatie In de Hei kun je optimaal genieten in onze knusse tiny houses. Ervaar de rust en word één met de natuur.

Alpacawandeling

Bij In de Hei kun je onder begeleiding wandelen met alpaca's. Na een korte introductie ga je op pad.

Vergaderen

Wil je een vergadering houden waarin je echt ter zake komt? Of zoek je een unieke locatie om workshops te geven? Kies voor de vergaderruimte van In de Hei in Mariahout.

Wat doen wij?

Alpaca’s vinden we geweldige beesten. Intelligent, eigenzinnig en een zachtaardig karakter. Ook een echt kudde dier. Daarom dus alpaca’s! We hebben ons steeds verder verdiept in de alpaca en een cursus gevolgd. Uiteindelijk hebben we dertien Alpaca’s aangekocht bij een fokker. Zes jonge hengstjes, drie jonge merrietjes en vier drachtige merries. De stal werd ingericht voor de nieuwe bewoners. Het was heerlijk om de geur van hooi en stro weer op het bedrijf te ruiken.

Inmiddels zijn er twee veulentjes geboren en gaan we ons richten op de fokkerij en ons verdiepen in wat de mogelijkheden zijn met de wol. Door wandelingen te organiseren willen we onze gasten kennis laten maken met de alpaca’s
en hun bijzondere wol.

Na een ontspannen wandeling kom je heerlijk tot rust op onze locatie. In“De oude Veldschuur” kun je nog lekker nagenieten met kopje koffie en huis gemaakt gebak.

Wie zijn wij?

Wij zijn Jos en Lilian van Vijfeijken. Enkele jaren geleden besloten we om het roer om te gooien. We hebben onze moderne boerderij met koeien volledig verbouwd. Nu is het een veelzijdige, gezellige locatie met B&B, Tiny houses, Boerenbed tenten, Vergaderlocatie én Alpacafarm.

Wij houden van ons plekje op het platteland en vinden het fantastisch om mensen te laten genieten van alles wat we hier kunnen bieden. Het is heerlijk om anderen te laten ontdekken hoe knus en goed het Brabantse land kan zijn.

Contact

Adres

Telefoon

Email

Website

Schaapsdijk 6,
5738 RR Mariahout

+31(0)6-40205065

info@indehei.nl

https://indehei

Inloggen

Of login in met je social media account: