Laarbeekse Boeren

Stichting 7th House

Stichting 7th House

Stichting 7th House

Stichting 7th House stelt zich tot doel educatieve en sociale bijeenkomsten, activiteiten en evenementen te verzorgen die een vernieuwende, positieve bijdrage leveren aan zowel de gezondheid als het algehele welzijn (levensgeluk) van mensen. Van jong tot oud. Hierbij gaat de aandacht uit naar zowel body, mind, heart & soul, oftewel lichaam, geest hart & ziel.

Een van de redenen waarom wij vanzelfsprekend graag met de Laarbeekse Boeren samenwerken is omdat de voeding die zij produceren een belangrijk onderdeel is van gezondheid. Daarnaast kunnen mensen tegenwoordig ook meer en meer fijn verpozen op plekken in het buitengebied, bij nog actieve boeren of op boerderijen en raken zij dus ook het thema bijdragen aan mensen hun levensgeluk. Eten als verbindend element wordt tot slot een feestje met hun lokale streekproducten!

De samenwerking met het Tiny Restaurant is hierbij ideaal gebleken. Samen maakten zij al meerdere evenementen tot een succes.

Op hun eigen website www.stichting7thhouse.nl kun je nader met ze kennismaken en ze desgewenst volgen in hun activiteiten.

Laarbeekse Boeren agenda

8 juni kun je weer gaan roefelen! Kom ook een kijkje nemen achter de schermen en werk mee in verschillende bedrijven!

Inloggen

Of login in met je social media account: