Varkensvlees
Familie van der Aa

Varkensvlees Familie van der Aa

Wie zijn wij?

Brabantse gastvrijheid met kwaliteitsvlees

Wij runnen zelfstandig een vleesvarkenbedrijf aan de Broekkantsestraat 11. Al jaren verkopen wij aan familie/vrienden/kennissen ons varkensvlees.

Dit gebeurd tot op heden per half varken, dat wil zeggen rond de 45 kg. per keer. Door de toenemende vraag naar ‘kleinere porties’ hebben wij besloten om aan iedereen te kunnen verkopen. Door dit op te zetten, krijgt nu iedereen de mogelijkheid om vlees te kopen dat goed geproduceerd is tegen een eerlijke prijs.

Wat doen wij?

De biggen komen op een leeftijd van zo’n 10 weken op ons bedrijf aan en zijn dan +/- 25 kg. Hier worden ze opgelegd in ruime, verwarmde hokken met voldoende afleidingsmateriaal (speelgoed). In de weken hierna worden ze gevoerd en verzorgd totdat ze zwaar genoeg zijn om richting de slacht te gaan.

Bij ons weet je precies waar het vlees vandaan komt. Onze boerderij produceert op duurzame wijze, gezonde vleesproducten. Via onze eigen varkenshouderij zorgen wij al jarenlang voor kwalitatief hoogwaardige vleesvarkens. Wij verkopen alleen vlees van dieren die met passie en beleving worden grootgebracht.

Dit gaat verder dan alleen het productieproces. Door middel van het IKB-certificaat tonen wij aan dat we garant staan voor kwaliteit, herkomst en een duurzame productiemethode. Binnen deze IKB-certificering voldoen we aan de strenge eisen voor dieren, want uiteraard staat het welzijn van onze dieren voorop. Op die manier kunnen wij lekker vlees van hoogwaardige kwaliteit blijven garanderen.

Waarom (h)eerlijk vlees?

Wij zijn met ons eigen varkensvlees begonnen omdat wij ervan overtuigd zijn dat het mogelijk moet zijn om voor iedereen een lekker en eerlijk geproduceerd stukje varkensvlees te kunnen bieden voor een eerlijke prijs.

De varkens worden door onze huisslachter naar uw wensen geportioneerd en gesneden. Daarna worden ze in stevige vacuüm zakken verpakt, gewogen en vervolgens zo snel mogelijk diepgevroren. Het grote voordeel van onze vacuüm verpakking is dat hierdoor de smaak in het vlees beter behouden blijft en het op deze manier de houdbaarheid ten goede komt.

Bij ons vind je nog de Brabantse gastvrijheid. Wij nodigen je van harte uit in onze boerderijwinkel.

Contact

Adres

Telefoon

Email

Website

Broekkantsestraat 11,
5741 SE Beek en Donk

+31(0)6-57160620

info@varkensvleeskopen.nl

https://varkensvleeskopen.nl

Inloggen

Of login in met je social media account: