Laarbeekse Boeren

Santa Maxima

Santa Maxima

Santa Maxima is een platform opgezet door betrokken vrijwilligers (Minko van Es en Arno van Kampen) voor de afdeling verblijf en activiteiten van het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Inmiddels zijn er verschillende Santa Maxima afdelingen in onze provincies opgezet die allemaal samen werken voor hetzelfde mooie doel. Joyce en Joost uit Lieshout hebben de afdeling Noord-Brabant opgezet.

Om zoveel mogelijk aandacht voor dit mooie goede doel te vragen rijden ze het hele jaar zoveel mogelijk rond in kerstmanpak om mensen te enthousiasmeren om een donatie te doen. Ook wordt er een keer per jaar een motorrit georganiseerd door alle afdelingen in de eigen provincie. Ook in Noord-Brabant wordt er gereden, zelfs door ons mooie Lieshout!

De kinderen in het Prinses Maxima Centrum hebben het vaak heel zwaar tijdens de behandeling en Santa Maxima vind dat elk kind het verdiend om zich weer echt even kind te kunnen voelen. Dit doen ze door zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat er leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden voor de kinderen maar ook voor de broertjes & zusjes en de papa’s en mama’s.

Er blijft dan ook niets achter voor de organisatie, elke euro wordt ingezet voor de kinderen.

Wil je ook meerijden of doneren? Dit kan:

Doneren:
• QR Code: https://www.maximaalinactie.nl/fundraisers/santa-maxima-noordbrabant
• Facebook: Santa Maxima Nederland
• Website: Teams van het actieplatform van Het Prinses Máxima Centrum (maximaalinactie.nl)
Meerijden of meer informatie: Santamaximanb@gmail.com

Laarbeekse Boeren agenda

Op 9 december rijden de kerstmannen van Santa Maxima weer een mooie route op verlichte motoren. Ook afdeling Noord-Brabant geleid door Joost en Joyce uit Lieshout gaat weer rijden! Ze komen vanuit Veldhoven richting ons mooie Lieshout. Wil je ook kijken, meerijden of doneren? Kijk op de facebookpagina van Santa Maxima of op https://www.maximaalinactie.nl/teams/santa-maxima-nederland

Inloggen

Of login in met je social media account: