Loonbedrijf J. Bouw
Loon-, grond-, maai-, en cultuurwerken

Loonbedrijf J. Bouw - Beek en Donk

Wie zijn jullie?

Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Beek en Donk. Jos en Rianne Bouw runnen hun loonbedrijf en melkveehouderij samen al meer dan 30 jaar. Jos is toen hij 16 jaar was hiermee begonnen, met zijn zelf gekochte tractor en een kraantje achterop op Is hij op pad gegaan. Daarnaast heeft hij ook altijd een passie voor het ‘boeren’ gehad en is hij naast zijn loonbedrijf een melkveebedrijf begonnen. Geïnspireerd vanuit thuis, want zijn vader heeft ook altijd een melkveebedrijf gehad.

Samen hebben Jos en Rianne 3 kinderen, John Nicole en Mayke.
John en Mayke hebben beide ook de passie om het bedrijf mee over te gaan nemen en werken nu ook al mee in het bedrijf.

John heeft een monteursopleiding gedaan zodat hij in staat is zelf het onderhoud van de machines te kunnen doen. Daarnaast zit hij als mede-eigenaar in het melkveebedrijf. Later wil hij ook in het loonbedrijf instappen.

Mayke weet ook al dat ze in het loonbedrijf wil gaan, ze werkt nu nog 3 dagen buitens huis en de overige tijd thuis in het loonbedrijf. Ze heeft een opleiding bedrijfsadministrateur gedaan zodat ze de administratie mee over kan nemen. Maar Mayke werkt zelf ook mee als loonwerker. In de winter als er gestrooid moet worden kun je haar tegenkomen op de vrachtwagen.

Na al die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is.

Wat doen jullie?

Jos, Rianne en John beginnen elke dag met het verzorgen van de Koeien, we geven ze voer en maken hun bedden weer schoon. De koeien kunnen zelf kiezen wanneer ze gemolken willen worden omdat we hier een melkrobot voor hebben. De kalfjes krijgen natuurlijk dan ook hun melk, we doen dit elke ochtend en elke avond.

Daarnaast maken Jos en Rianne de planning voor het loonbedrijf. Wat moet er gebeuren en waar moet iedereen naar toe. Want voor het loonbedrijf is er zo’n 15 personen in dienst. Elke dag gaan deze chauffeurs op pad met verschillende machines. Ze worden loonwerkers genoemd en voeren werkzaamheden uit bij andere bedrijven. Vaak werkzaamheden waar specifieke machines voor nodig zijn. Het ligt aan het seizoen welke machines in die periode vaak gebruikt worden. Dus hoewel er elke dag 15 chauffeurs weg zijn staan er toch nog veel machines thuis, die weer voor andere werkzaamheden worden gebruikt.

Elke chauffeur heeft zijn eigen specialiteit. Sommigen zitten op de maaier, anderen op de hakselaar en weer anderen doen grondwerk met de kraan. Je ziet ook echt dat de mannen liefde hebben voor het vak. Voor sommigen is het werken met deze grote machines een jongensdroom die uitkomt. Ze proberen allemaal hun werk zo goed en netjes mogelijk uit te voeren en zijn trots op wat ze doen!

Daarnaast zijn ze erg bezig met de veiligheid op de werkvloer. Er wordt gewerkt met grote machines. Je begint daarom bij het loonbedrijf ook onderaan, op de kleine maaier en naarmate je meer ervaring hebt kun je gaan leren de grotere machines te besturen.

Daarnaast krijgen alle werknemers de cursus ‘veilig werken langs de weg’, om ervoor te zorgen dat er zo veilig mogelijk gewerkt wordt.

J Bouw B.V. Loon-, grond-, maai-, en cultuurwerken

Loon,- maai,- grond,- en cultuurwerken J.bouw B.V is al meer als 30 jaar een veelzijdig en familie bedrijf welke op vele gebieden inzetbaar zijn.

Wij zijn een middelgroot loonbedrijf zodat we korte lijnen hebben met onze klanten. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid en modern machinepark zijn wij voor onze klanten een betrouwbare partner. Qua materieel zijn wij in staat grotere werkzaamheden gedegen aan te pakken. Een diversiteit aan machines is daarom een must om dit te kunnen bewerkstellingen. Onder de huidige geldende normen en eisen voeren wij uw opdrachten zorgvuldig uit. Ons team bestaat gemiddeld uit 15-20 medewerker en samen met dit flexibel en gemotiveerd team streven wij naar tevreden klanten.
Naast ons loonbedrijf hebben we ook nog een melkveehouderij.

We doen wat we beloven!

Contact

Adres

Telefoon


Email

Website

Broekkantsestraat 5
5741 SE Beek en Donk

+31(0)653454908
0492-461553

info@loonbedrijfjbouw.nl

https://loonbedrijfjbouw.com

Inloggen

Of login in met je social media account: