Laarbeekse Boeren

Camperpaleis

Wie zijn wij?

Wij zijn Martijn, Jill en onze drie kinderen Danique, Vincent en Rick. Ook de moeder van Martijn, Ans woont bij ons op het bedrijf.

Martijn en Jill hebben elkaar leren kennen op Farmdate. Martijn stond hier al op en Jill wilde wel eens wat anders proberen, als paardenmeisje had ze al wel een link met de boerderij, dus waarom niet op zoek naar een leuke boer!

Online kwam ze uit op Farmdate. Meteen toen Jill de foto van Martijn voorbij zag komen wist ze het ‘Dit is ‘m!’. Jill heeft Martijn een geel klompje gestuurd, Martijn stuurde Jill een groen klompje terug, en de rest is geschiedenis!

Martijn en Jill zijn niet altijd werkzaam geweest als boer, via de ouders van Martijn en door omstandigheden zijn ze hier uiteindelijk ingerold.
Ook Richard van den Boogaard (de vader van Martijn) is niet als boer begonnen. Hij kwam zelf wel van een boerderij maar als 2de zoon van een gezin met 10 kinderen was het geen mogelijkheid om het ouderlijk melkveebedrijf over te nemen. Hij is aan de slag gegaan als loodgieter, dit heeft hij gedaan tot zijn 39ste.

Toen begon het toch weer te kriebelen, hij heeft altijd een liefde voor dieren gehad, wilde graag zelfstandig zijn en had de mogelijkheid om een stage te lopen bij het nertsenbedrijf van zijn zwager en zus. Hier heeft hij zijn liefde voor nertsen opgedaan en is hij uiteindelijk een eigen nertsenbedrijf begonnen op zijn 38ste!

Uiteindelijk heeft hij dit 17 jaar gedaan. Na het plotselinge overlijden van Richard is Martijn thuis bijgesprongen om zijn moeder te helpen. In eerste instantie voor een jaar, maar ook hij werd gegrepen door een passie voor de nertsen en heeft het bedrijf verder voortgezet.

Uiteindelijk heeft ook Martijn zo’n 16 jaar nertsen gehad, tot april 2020, toen covid-19 om de hoek kwam kijken en bleek dat nertsen hier helaas erg vatbaar voor waren. Noodgedwongen werd het bedrijf van Martijn en Jill als een van de eersten gesloten werden en moesten ze op zoek naar een nieuwe bestemming voor het bedrijf.

Wat doen wij?

Jill heeft altijd in de zorg gewerkt, eerst op een doveninstituut en later in de apotheek. Vanaf dat de kinderen geboren werden is Jill thuisgebleven om voor de kinderen te zorgen.

Inmiddels is Jill bezig met een honden coaching traject. Een mooi traject waarin je samen met je hond leert om mensen te helpen.

Martijn is inmiddels vooral bezig met het opzetten van het nieuwe bedrijf: ‘Het Camperpaleis’! Er zijn veel verschillende ideeën geweest, waaronder zelfs een Mc Donalds, maar uiteindelijk zijn we hier op uitgekomen.

In de toekomst wil Martijn er nog iets bij gaan doen, maar dit staat nog helemaal open.

Het camperpaleis!

Welkom bij het camperpaleis. Bij ons kun je je camper, boot, caravan of auto stallen. Je kunt kiezen uit een luxe box waarbij je 24/7 toegang hebt, hier is ook stroom en verlichting aanwezig. Of je kiest voor een plekje in de grote stalling waar je op afspraak terecht kunt.

Wil je meer informatie?
Kijk op de website: www.camperpaleis.nl

Contact

Adres

Telefoon

Email

Website

Peeleindsedijk 5
5741 SL Beek en Donk

+31(0)639644636

 

https://www.camperpaleis.nl/

Inloggen

Of login in met je social media account: