Laarbeekse Boeren

Herberg de Brabantse Kluis

Herberg de Brabantse Kluis

Wie zijn wij

Herberg de Brabantse Kluis ligt aan de rand van een prachtig cultuurlandschap waar het melkvee graast in sappige weides.

De gastvrije herberg ligt naast het statige Missieklooster Heilig Bloed; een levendige thuisbasis voor vele zusters.

Op deze bijzondere locatie verbouwden Christa en Geert Migchels de oude kloosterboerderij om tot een sfeervolle herberg.

Wat doen wij?

Bij de Brabantse Kluis geniet je uiteraard van de welbekende Brabantse gastvrijheid. In een gemoedelijke omgeving, kun je heerlijk lunchen, dineren, vergaderen, op het terras zitten of een bezoekje brengen aan de kloostertuin en het melkveebedrijf.

Voor de kinderen is er een speelhoekje zowel binnen als buiten. Op de boerderij hangen veel informatieborden, met uitleg over het melkveebedrijf. Zeker leuk om te lezen.
Ben je toe aan wat rust? Wandel dan de kloostertuin in en breng een bezoekje aan de Mariagrot, waar je ook de mogelijkheid hebt om een kaarsje aan te steken.

De mooie hotelkamers lenen zich uitermate goed voor een ontspannen overnachting. Of je nu Toeristisch Laarbeek komt ontdekken of zakelijk op pad bent. Hier kun je even lekker bijkomen.

Overnachten in de Brabantse Kluis

Overnachten in een ***Superieur hotel in Brabant aan de rand van natuurgebied de Biezen. Een kleinschalig hotel waar u kunt slapen in een oude boerderij. Naast landelijke overnachtingen zijn wij ook een zakelijk hotel waarbij u gebruik kunt maken van onze vergaderruimte. Ook kunt u kiezen voor een ontbijt in ons restaurant.

Acht fantastische themakamers waarvan twee standaard kamers, vier comfort kamers, twee luxe kamers en een familiekamer gelegen onder de kap van de boerderij. Vanuit de kamers kijkt u uit over de landerijen, de boerderij of het imposante klooster. Wij verwelkomen u graag!

Ons hotel ligt naast het Missieklooster Heilig Bloed in Aarle-Rixtel, dit ligt 13 autominuten van Helmond, 20 minuten van Veghel, 25 minuten van Eindhoven en 36 minuten van ’s Hertogenbosch.

U kunt boeken via onze website, telefonisch of via de mail. Ook voor last-minute overnachtingen bent u ook bij ons van harte welkom.

Contact

Adres

Telefoon

Email

Website

Kloosterdreef 8
5735 SJ Aarle-Rixtel

+31(0)492468810

herberg@brabantsekluis.nl

http://www.brabantsekluis.nl

Inloggen

Of login in met je social media account: