Zorgboerderij De Broekse Hoeve

Broekse Hoeve Zorgboerderij

Respectvol omgaan met elkaar, de dieren en de natuur

Het kan zijn dat een dierbaar persoon in jouw omgeving een beperking heeft; lichamelijk of verstandelijk. Daardoor heb je misschien meer ondersteuning nodig dan een ander. Bijvoorbeeld om jezelf te vermaken of om te ‘werken’, om te leren, te groeien of gewoon te zijn. Jij bent bij ons welkom voor begeleiding in groepsverband en/of individueel.

Wat doen wij?

Elk persoon is uniek. Bij ons op de boerderij doe je wat jij graag wilt doen. Er is niets verplicht. We werken samen in groepjes of individueel want de ene persoon heeft behoefte aan gezelschap terwijl de ander juist wat meer op zichzelf is. Er kunnen ook verschillen zijn tussen mensen in het fysiek bezig zijn of creatief actief zijn.

Bij Zorgboerderij De Broekse Hoeve bieden we iedereen een veilige en vertrouwde plek waar je jezelf kunt zijn.

Je krijgt bij ons geen standaard activiteitenmenu voorgeschoteld. Wij kijken naar wie je bent en bieden je de mogelijkheden om te doen wat bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Een ieder heeft dus zijn of haar eigen programma.

Wie zijn wij?

Aangenaam! Wij zijn Sanne en Remy van Melfoort! En wij wonen samen met onze dieren op onze mooie boerderij in Mariahout.

Het jongveebedrijf grenst aan ons woonhuis. Remy heeft veehouderij niveau 4 behaald maar werkt momenteel buitenshuis. Daarnaast werkt Remy graag thuis mee op de boerderij, ook zit Remy bij de vrijwillige brandweer in Lieshout.     

Sanne is afgestudeerd in de dierensector, dieren zijn haar passie. Hoe leuk Sanne het ook vond toch miste ze nog ‘iets’. In 2017 is Sanne afgestudeerd als Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen niveau 4, haar plaatje was nu bijna compleet. Alles wat ze tot nu toe had gedaan, zou perfect passen bij haar ideale “droom-baan”… een eigen zorgboerederij! Sanne kan haar creativiteit hierin kwijt, de zorg en omgang met en voor dieren en de zorg voor cliënten, die zich hier juist prettig en thuis zullen gaan voelen!

Contact

Adres

Telefoon

Email

Website

Broeksteeg 5,
5738 PB Mariahout

+31(0)6-48804687

info@broekse-hoeve.nl

https://broekse-hoeve.nl

Inloggen

Of login in met je social media account: