Laarbeekse Boeren

Vereijken Kwekerijen

Vereijken Kwekerijen - Tomaten

Wie zijn wij?

Wij zijn Hans, Eric en Gerard Vereijken van het familiebedrijf Vereijken met de hoofdvestiging op de Peeldijk in Beek en Donk. Van oorsprong een echt Brabants familiebedrijf. Vereijken is in 1960 in Aarle Rixtel opgericht door onze vaders Theo en Gerard Sr. Vereijken. Inmiddels zijn we gegroeid naar 50 ha. met meerdere vestigingen in Noord-Brabant en het Westland.

Wat doen wij?

Op de Peeldijk in Beek en Donk werken wij het hele jaar door met onze medewerkers in de kas en de verpakkingshal. Hier telen en verpakken wij met trots de smaakvolle Tasty Tom trostomaten.

We starten in de kas met planten, dit wordt jaarlijks per afdeling één keer gedaan. Er worden een aantal werkzaamheden wekelijks uitgevoerd, zoals het dieven en indraaien van de planten, het tros snoeien, het bladplukken en het laten zakken van de planten.

Zodra de tros mooi rood is, is het tijd om te oogsten. We kunnen niet zonder de hommels, want zij bestuiven de bloemen aan de tomatenplant. Onnodig water verspillen willen we niet, dus wordt zelfs het regenwater opgevangen en op een duurzame manier gebruikt in de kas, er gaat geen druppel verloren.

In de verpakkingshal op de Peeldijk komen de pallets binnen waar de tomaten nauwkeurig worden gecontroleerd. Daarna worden ze afgewogen en gehuld in een verpakking. Zodra de tomaten in orde zijn mogen ze de weg op.

Onze trots, de Tasty Tom trostomaten

Tasty Tom is een bijzonder lekkere trostomaat met een aromatische, zoete smaak en een kruidige geur. Heerlijk uit het vuistje, op de boterham of in een salade.

Wil je meer weten over Tasty Tom en Vereijken Kwekerijen? Wij geven graag een kijkje in onze kas op onze website! www.vereijkenkwekerijen.nl

Contact

Adres

Telefoon

Email

Website

Peeldijk 6a
5741 PC Beek en Donk

+31(0)492-461345

info@vereijkenkwekerijen.nl

vereijkenkwekerijen.nl

Inloggen

Of login in met je social media account: