Laarbeekse Boeren

Verlichte tractoroptocht Blue Monday 2024

 

Op maandag 15 januari was het zo ver! De tweede editie van de Verlichte Tractoroptocht op Blue Monday werd gereden. Vorig jaar hadden we 25 deelnemers, dit jaar waren dat er maar liefst 47! Het was erg mooi om te zien hoe iedereen de tractor had versierd, passend bij de kleuren van de tractor of juist alle kleuren van de regenboog.

Daarnaast viel er een dik pak sneeuw, wat samen met de lichtjes van de tractoren voor een prachtig beeld heeft gezorgd. Een extra schouderklopje voor de tractoren zonder cabine, maar ook zeker voor al onze motorrijders en verkeersregelaars die in deze weersomstandigheden toch hebben geholpen!. En natuurlijk ook voor iedereen die is komen kijken naar de optocht. Speciale dank aan de tractorfan die alle bestuurders heeft voorzien van een heerlijke warme snack!

 

Daarnaast heeft ook Santa Maxima met de motor met ons meegereden. Zij rijden op verlichte motoren in kerstmanpakken om aandacht te vragen voor de afdeling kinderoncologie van het Prinses Maxima medisch Centrum. Een prachtig doel! Doneren is dan ook het hele jaar mogelijk via de website: Teams van het actieplatform van Het Prinses Máxima Centrum (maximaalinactie.nl)

Na de optocht hebben we met zijn allen gezellig afgesloten bij het Bavaria Brouwerij Café, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee (geschonken door het Brouwerij Café).

Hier stonden de tractoren nog een uurtje zodat iedereen ze van dichtbij kon bekijken.

Wij hebben genoten en rijden volgend jaar graag weer!

P.S. Alle foto’s zijn te vinden onder het kopje foto’s op de website. Mocht je zelf nog leuke foto’s of filmpjes hebben, mogen deze altijd gestuurd worden naar info@laarbeekseboeren.nl!

Hieronder een mooi filmpje gemaakt door Marcel van de Kerkhof (B&D):

Inloggen

Of login in met je social media account: