Sporten met de Laarbeekse Boeren 10 mei

Afgelopen woensdag hebben we met 42 enthousiaste sporters uit groep 1 t/m 4 lekker gesport bij Porcus Campus! Vanaf 12.30 waren de sporters welkom om hier lekker te komen spelen in de grote zandbak, bij het traptractorparcours of lekker met de varkentjes en de biggetjes te knuffelen.

Ook hebben we nog een gokje gewaagd bij de biggetjesrace. 3 biggetjes met de kleuren rood, blauw en wit streden met elkaar wie het eerste over de finish kwam, en wij mochten raden welke kleur zou winnen. Uiteindelijk hadden we allemaal geluk want bij de eerste race kwamen de kleuren blauw en wit tegelijkertijd over de finish en bij de 2e race kleur rood, dus allemaal prijs! Lekker een snoepje halen bij Leni!

Rond kwart voor 3 was het team van Laarbeek Actief er klaar voor en kon er volop gesport worden. Bij het traptractorparcours werden de kinderen lekker warm van een paar flinke potjes tikkertje. Af?! Dan mocht je bij Stan een sportieve oefening doen en dan weer terug het veld in natuurlijk! Aan de andere kant bij het volleybal/voetbalveld werden ook veel verschillende behendigheidsspelletjes gespeeld, die waren nog niet zo makkelijk!

Na de opwarming was het dan tijd voor het echte werk, in de grote zandbak kon er worden gelasergamed! Rondom alle super leuke hindernissen in de grote zandbak (de trampoline, het speelhuis en de modderkeuken) werd flink rondgerend en op elkaar geschoten.

Na een intensieve middag gingen de kinderen met rode wangen weer naar huis!

 

Porcus Campus is elke woensdag- en zaterdagmiddag in het seizoen geopend, kijk voor meer informatie op www.porcuscampus.nl

Benieuwd wat Laarbeek Actief nog meer doet? Kijk op www.laarbeekactief.nl voor alle activiteiten.

Inloggen

Of login in met je social media account: