Laarbeekse Boeren

Open Deuren Dag 2023

Op maandag 10 april was het dan zo ver, de open deuren dag! Op deze 2de paasdag hadden 9 bedrijven in ons mooie Laarbeekse Buitengebied hun deuren open gezet. Bij elk bedrijf was er wat anders te doen en te zien. Zo kon je bij de Broekse Hoeve een rondje paardrijden, bij Annie’s Boerderijwinkel kuikentjes knuffelen en bij In de Hei op de foto met Alpaca’s.

Ook kon je bij De Lage Broekkant heerlijk verse zuivelproducten proeven, bij familie van der AA heerlijk varkensvlees eten en bij Vereijken Kwekerijen genieten van de Tasty Tom Tomatensoep! Dit alles werd gecomplimenteerd door een lekker Gierbiertje! Verder kon je bij Porcus Campus nog even heerlijk spelen en bij de Antoniushoeve genieten van de leghennen die rondscharrelden in de kippenren.

Het was super om te zien hoeveel mensen er de moeite hebben genomen om te komen kijken en velen hebben zelfs alle locaties bezocht! Wij vonden het een hele geslaagde 1e editie en we hopen dat we volgend jaar nog meer open deuren hebben!

Alle foto’s van de Open Deuren Dag zijn te vinden onder het kopje foto’s op de website onder het album Open Deuren Dag 2023. Mocht je zelf nog leuke foto’s of filmpjes gemaakt hebben? Dan ontvangen wij die natuurlijk graag!

Hieronder nog een mooi filmpje van de dag gemaakt door Marcel van de Kerkhof (B&D):

Inloggen

Of login in met je social media account: