Ontmoeten & Verbinden bij Kasteel Croy

Op 13 en 14 augustus is het evenement Ontmoeten & Verbinden bij Landgoed Croy georganiseerd door stichting 7th house in samenwerking met stichting MIEP en de Laarbeekse Boeren. Met de hulp van 44 vrijwilligers en  de steun van verschillende fondsen, lokale organisaties en bedrijven zijn er twee mooie dagen georganiseerd die in totaal door bijna 1000 gasten werden bezocht.

Er was een gevarieerd aanbod van verschillende workshops zoals een klankreis, groepslessen, lezingen en begeleide wandelingen. Creatievelingen konden daarnaast aan de slag met verschillende knutselprojecten op het marktplein. Ook was er voor de kinderen genoeg te doen zoals een tover workshop, buiten de lijntjes kleuren, kasteel tekenen en genieten van óf meedoen aan een theatervoorstelling. De jongerenorganisatie Cendra was er voor de jeugd en de LEV groep en woongemeenschap Zonnetij hebben zich ingezet voor de ouderen. Dit alles onder het genot van de klanken van een 5-koppige band, afgewisseld met muziek van DJ Rainbow en Djembé percussionisten.

Het Tiny Restaurant zorgde voor een mooie plek om samen te komen en heeft verschillende hapjes uitgeserveerd, gemaakt van lokale producten van de Laarbeekse Boeren.

Denk aan de hangop van vlees- en zuivelboerderij de Lage Broekkant, aardbeien van het bijzondere ras Favori van Streekwinkel Croy en overheerlijke zoete aardappelsoep met biologische groenten van de Antoniushoeve.

De inzet van iedereen heeft gezorgd voor een geslaagd evenement waar jong en oud zich goed vermaakt hebben!

Voor meer foto’s en informatie klik hier: FOTO-VERSLAG ONTMOETEN & VERBINDEN

 

 

Inloggen

Of login in met je social media account: