Laarbeekse Boeren

Lekker ravotten in het maisdoolhof!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver, we mochten het maisdoolhof in! Door het natte voorjaar heeft het even geduurd voordat dit mogelijk was, want de mais moet natuurlijk wel hoog genoeg zijn.

Tijdens het lopen in het maisdoolhof kom je bordjes tegen met alle 16 verschillende varkensrassen, hierop vind je een letter en met die letters kun je een zin maken. Heb je de zin? Dan krijg je nog een lekkere verassing  als je de oplossing binnen inlevert.

Maar voordat het zover was, moest eerst natuurlijk het doolhof gelopen worden.  Dit viel nog niet mee, in het begin leek het makkelijk genoeg, gewoon het pad volgen. Maar snel genoeg kwamen we op paden uit die in een rondje liepen, T- splitsingen en soms konden we zelfs wel 3 verschillende kanten uit. Maar we hebben natuurlijk niet opgegeven! Nadat we een tijdje door het maisdoolhof (of ook wel het tropische bos genoemd;) hadden gelopen, kwamen we uit bij het laatste bordje met de smiley. Helaas voor ons hadden we maar 12 letters in plaats van de 16!

Maar niet getreurd, na wat creatief denken en een paar keer op en neer om te checken of we het nu wel goed hadden, is het gelukt, YES!

Wil jij ook het doolhof uittesten? Op woensdag- en zaterdagmiddag ben je van harte welkom bij Porcus Campus! Natuurlijk kun je je dan ook heerlijk vermaken in de speelhal en met de biggetjes knuffelen.

Meer informatie? Kijk op www.porcuscampus.nl

Hieronder nog een leuk filmpje van onze ervaring:

 

Inloggen

Of login in met je social media account: