Laarbeekse Boeren

Laarbeekse Boeren op de Kerstmarkt!

Afgelopen zondag was het voor de tweede keer zover, de kerstmarkt in Beek en Donk! Dit jaar hebben we natuurlijk weer onze bekende heerlijke verse chocolademelk uitgedeeld. Maar dat was niet het enige, je kon ook de heerlijke verse worst van Porcus Campus proeven, lekkere kaas en zuivelproducten van de Lage Broekkant (ook de chocolademelk komt hiervandaan!), mooie knutsels van zorgboerderij de Lage Broekkant en zelf kijken hoe zacht de producten gemaakt van de wol van eigen Alpaca’s van in de Hei nu eigenlijk zijn.

Daarnaast heeft Santa Maxima bij ons gestaan. Zij zijn een platform opgericht om geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Met het geld wat opgehaald wordt kunnen ze kinderen met kanker en hun families leuke activiteiten aanbieden om de zware tijd waar ze inzitten hopelijk wat te verlichten. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel mensen er gedoneerd hebben aan dit mooie goede doel!

Santa Maxima zal ons ook bij de verlichte optocht ondersteunen als verkeersregelaars. Dus 15 januari ziet u nog eens 6 verlichte motoren met ons meerijden.

Wij hebben genoten en we hopen u allemaal volgend jaar weer te zien!

Alle foto’s zijn te vinden onder:

Foto – Laarbeekse Boeren

Kerstmarkt 2023Kerstmarkt 2023Kerstmarkt 2023Kerstmarkt 2023

https://youtube.com/shorts/D8aspKkTxU0

Inloggen

Of login in met je social media account: