Laarbeekse Boeren

Laarbeekse Boeren brengen licht op Blue Monday!

Op 16 januari de donkerste dag van het jaar, ook wel Blue Monday genoemd zijn we met een stoet van 25 verlichte en versierde tractoren door de kernen van Laarbeek gereden. Dit om iedereen, maar speciaal het zorgpersoneel en de inwoners van de zorginstellingen, een hart onder de riem te steken op deze donkere dag.

Het was fantastisch om te zien hoeveel moeite iedereen in het versieren heeft gestoken. En ook dapper dat er een aantal waren zonder cabine, die hebben het vast heel erg koud gehad! Hartverwarmend ook om te zien hoeveel mensen er ondanks het weer langs de kanten van de weg stonden om naar ons te komen kijken!

Aangekomen op het Piet van Thielplein hebben we alle tractoren in een mooie cirkel gezet zodat iedereen ze nog een uurtje van dichtbij kon bekijken. Superleuk om te zien hoeveel mensen hier interesse in hadden!

Tijdens dit uur heeft Hans Vereijken (voorzitter van het SBL) de de burgemeester een document overhandigd met daarop de projecten die we de afgelopen 2 jaar in samenwerking met Stichting MIEP hebben gerealiseerd. Deze kun je allemaal bekijken op onze projectenpagina. De burgemeester heeft ons daarna nog toegesproken met de mooie toezegging dat we dit volgend jaar nog een keer mogen herhalen maar dan met veel meer tractoren! Dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen!

Dus graag tot volgend jaar bij de volgende editie van de verlichte tractoroptocht!

Hieronder nog een mooi filmpje gemaakt door Marcel van de Kerkhof (B&D):

Dit project is mogelijk gemaakt door Stichting Buitengebied Laarbeek

 

Inloggen

Of login in met je social media account: