Laarbeekse Boeren

Een rondje rond de pluktuin!

De Rotary (Gemert/Bakel-Laarbeek) heeft in Laarbeek maar liefst 2 pluktuinen dit jaar! Zowel bij het veld aan de Opstal 8 (tegenover Power to the Pieper) en op het veld in de Hei (45-47) bent u van harte welkom om te komen plukken! Op de website van de pluktuin (www.pluktuin.eu) kunt u een mooie bon of cadeaubon kopen. Hiermee kan er 2 keer een mooie grote bos bloemen gekocht worden. Stichting Buitengebied Laarbeek heeft dit jaar de kosten van de zaden vergoed en de grond wordt gratis ter beschikking gesteld, dus al het opgehaalde geld wordt door de Rotary aan goede doelen in onze eigen gemeente besteld, dus win-win!

Vergeten te kopen maar u wil toch graag plukken? Geen probleem bij de pluktuinen kunt u de QR code met uw telefoon scannen en dan kunt u beginnen!

Wij zijn naar het plukveld tegenover Power to the Pieper geweest. Dit stond vol met prachtige cosmea’s, wat mooie zonnebloemen en andere mooie bloemen. Een plukschaar hebben we bij Power to the Pieper in de winkel geleend, Frans leent deze graag uit. En nu plukken maar!

Tijdens het plukken kwamen ook andere dames een mooie bos halen. Zo ook een winnares van de winactie van Power to the Pieper (zij hebben 5 plukwaardebonnen weggegeven via facebook). Ook 2 dames van Power to the People (de dagbesteding tegenover de pluktuin) waren heerlijk aan het plukken. Allemaal hebben we het veld verlaten met een prachtige bos bloemen!

Van bloemen wordt je blij!

Inloggen

Of login in met je social media account: