Laarbeekse Boeren

De Laarbeekse Boeren delen gratis pakken melk uit met prijswaarschuwing!

Op zaterdag 23 juli hebben we als Laarbeekse Boeren op het Piet van Thielplein in Beek en Donk 500 pakken gratis melk uitgedeeld aan de inwoners van Laarbeek.

Deze pakken melk waren voorzien met een actiesticker met daarop van €1,09 naar €2,99. Laat dit geen werkelijkheid worden! 

Als Laarbeekse Boeren willen we hiermee jullie als inwoners van Laarbeek erop attenderen dat als de nieuwe plannen doorgezet worden, prijsstijgingen van onze producten onvermijdelijk zijn.

Dit willen we zoveel mogelijk voorkomen, we willen geen lege portemonnees, niet voor jullie als burgers en niet voor ons als boeren!

De actie zelf liep erg goed. De meeste mensen reageerden positief op de gratis pakken melk. En wanneer er geen melk gedronken werd, hielp de suggestie om er dan pannenkoeken van te maken altijd wel! Ook hebben de aanwezigen kinderen even van de tractoren kunnen genieten en er een mooie foto in kunnen maken.

Namens de Laarbeekse Boeren bedankt voor de enthousiaste reacties op onze actie en we hopen dat we er samen voor kunnen zorgen dat er goede plannen gemaakt worden in samenwerking MET ons als boeren, die zorgen voor een mooie toekomst voor ons allemaal!

 

Inloggen

Of login in met je social media account: