Laarbeekse Boeren

Bed & Breakfast de Tomaat

B&B De Tomaat

Wie ben ik?

Mijn naam is Irene Vereijken en ik heet je van harte welkom bij B&B de Tomaat.

Met een hoop enthousiasme zorg ik voor een aangenaam verblijf voor mijn gasten.

Kom je graag één of meerdere nachten doorbrengen in onze Bed & Breakfast? Of heb je gewoon een vraag? Neem gerust contact op!

 

 

Wat doen wij?

Bed & Breakfast De Tomaat biedt 8 slaapplaatsen verdeeld over 4 kamers en is ook ideaal om vakantie te vieren met de kinderen. Ook zakenmensen zijn uiteraard van harte welkom!

Naast de 4 kamers boven is er beneden een grote gezamenlijke woon- / leefruimte met open haard en televisie. Er is een luxe keuken aanwezig, zodat je eventueel je eigen ontbijt kunt verzorgen. Bij de woning is een kindvriendelijke tuin en een speel- / voetbalveldje.

Onze bed & breakfast biedt voldoende parkeergelegenheid.

Genieten in het Brabantse land

Ik heet je van harte welkom op het erf van onze tuinderij, Bed & Breakfast de Tomaat is gelegen precies op de grens van Aarle-Rixtel en Beek en Donk.

In de mooie omgeving liggen veel wandel- en fiestroutes maar er zijn ook heel veel andere leuke dagjes uit in de buurt. Bed en Breakfast de Tomaat is vernoemd naar de naastgelegen tomatenkwekerij. Uiteraard kun je bij een overnachting in onze B&B een rondleiding krijgen in de kassen. Na afloop mag je zelf proeven waar de tomatensoort Tasty Tom zijn naam aan te danken heeft!

Opzoek naar een persoonlijk uitje? Combineer dan de rond leiding door de kassen met een gezonde high tea bij de Bed & Breakfast.

Contact

Adres

Telefoon

Email

Website

Pater Eustachiuslaan 15
5735 SK Aarle-Rixtel

+31(0)610747467

info@bbdetomaat.nl

https://wwwbbdetomaat.nl/

Inloggen

Of login in met je social media account: