Laarbeekse Boeren

Agrarisch

Warm hart voor de omgeving

Het zal u niet zijn ontgaan dat onze maatschappij in een hoog tempo verandert. Ook de boer is continu bezig met innoveren, soms omdat er nieuwe kansen voorbij komen maar ook omdat de beleidsregels worden aangescherpt.

Wat echter wel hetzelfde blijft, is ons warme hart voor ons land, bedrijf en onze dieren. We zien het belang en de meerwaarde van samenwerking met de gemeente Laarbeek en met bedrijven zoals bij voorbeeld Bavaria.

Ook boerenbedrijven die zich toeleggen op andere activiteiten zoals kleinschalig toerisme en zorg krijgen daarvoor de gelegenheid in Laarbeek. Denk daarbij aan een Bed & Breakfast of een zorgboerderij.

We laten graag aan iedereen zien hoe we werken en waar het voedsel vandaan komt. Wij kunnen erop vertrouwen dat er prioriteit wordt gegeven aan goed omgaan met de omgeving, het welzijn van dieren en voedselveiligheid.
Het is belangrijk om te verbinden met de samenleving.

De boeren, tuinders en kwekers uit Laarbeek werken met oog en hart voor de natuur.
Ieder werkt op zijn eigen manier; de één met de laatste technologie, de ander op een meer traditionele manier.
Wij zetten onze producten lokaal, maar ook internationaal af. Allemaal zorgen we voor goede producten.

We hebben een aantal projecten binnen onze gemeente waar we trots op zijn zoals “Boer, Bier Water” waar bodem- en waterbeheer actief wordt toegepast en dit beter kan worden doorgegeven aan onze kinderen. Een belangrijke aanvulling om verspilling van natuurlijke grondstoffen tegen te gaan.

Laarbeekse Boeren agenda

8 juni kun je weer gaan roefelen! Kom ook een kijkje nemen achter de schermen en werk mee in verschillende bedrijven!

Inloggen

Of login in met je social media account: